Toneelkring 't Lindeblommeke

Voorstelling 2006

In 2005 zag 't Lindeblommeke zich verplicht omwille van het onverwachte en late wegvallen van twee spelers zeer snel op zoek te gaan naar vervangstukken, wat helaas voor mindere kwaliteit zorgde.

Vorig jaar bracht toneelkring 't Lindeblommeke t.v.v. het boekenfonds van de school " Gebarsten kruiken ", geschreven door Maja Reinderman (Nl). Het is een komisch stuk, dat in de streek weinig aan bod komt, onterecht trouwens.

De regie was in handen van Dirk Bosschaert. Dirk heeft al heel wat betere stukken in de streek geregisseerd en speelt zelf in enkele televisiefeuilletons en musicals voor jongeren.

Het stuk speelt zich af in "De Haven", een huis waar mensen opgenomen worden die in de maatschappij, noch in een psychiatrische inrichting op hun plaats zijn. De oprichter ervan raakt in financiële moeilijkheden en is verplicht een nieuwe bewoonster op te nemen om zijn project verder te kunnen zetten. Deze dochter van een zeer rijk man, heeft echter een probleem...

De opvoeringen vonden plaats in de feestzaal van 't college op 17, 18, 19, 20, 24 en 25 november 2006.

Een oproep voor nieuwe krachten leverde al respons op, maar de groep blijft zoeken naar bijkomende man- (vrouw-)kracht, zowel spelers als helpende handen voor de vele werkzaamheden achter de coulissen. Aanmelden kan bij jean.vankerkom@vito.be .